101 puteri dunia Melayu : : sejarah dan legenda Nisriwani Yahaya, Syed Zulflida S.M. Noor ; penasihat, Dato' Adi Haji Taha.. - Nisriwani Yahaya. (Jabatan Muzium dan Antikuiti, 2003)
History and legends of Malay princesses from the 7th to 20th century.