Undang-undang keluarga Islam dan wanita di negara-negara ASEAN penyunting, Abdul Munir Yaacob.. - A. Monir Yaacob (Institut Kefahaman Islam Malaysia, 1999)
Muslim women and Islamic law on domestic relations and marriage in ASEAN countries.