7000 mutiara kata - Jeniri Amir, 1959- (Kuala Lumpur: PTS Professional Pub., 2006)
Buku ni mengandungi koleksi lengkap 7000 mutiara kata sebagai panduan dalam kehidupan
Keywords: Conduct of life; Quotations, Malay