Citra karya : falsafah, nilai, dan etika dalam perkhidmatan awam.. - Institut Tadbiran Awam Negara Malaysia (Kuala Lumpur, Malaysia: Institut Tadbiran Awam Negara, Malaysia, 1994)
Civil service philosophy, values, and ethics of Malaysia.
In Malay.
Includes bibliographical references (p. 147-148).
Keywords: Civil service ethics -- -- Malaysia; Civil service -- -- Malaysia